Catedra de Biofizica - UMF Carol Davila Bucuresti pune la dispozitia studentilor sai materiale didactice si in format electronic:


A) Curs de Biofizica Medicala, Facultatea de Medicina Generala (MG):


B) Bibliografie si materiale didactice

Observatie: la cererea studentilor, pe acest site sunt incluse si prezentarile din amfiteatru + materialele ajutatoare (multimedia, programe demonstrative, etc). Acestea sunt incluse in paginile seriilor respective (vezi mai sus). Aceste prezentari sunt schematice si de aceea, insuficiente pentru o intelegere aprofundata a materiei (care poate fi realizata doar prin parcurgerae textului cursului).

Autorii se straduiesc sa mentina un curs actualizat permanent cu cele mai noi descoperiri in domeniu; textul cursului este actualizat frecvent si pus imediat la dispozitia studentilor in format electronic (incepand din anul 2003). Cartile tiparite sunt (prin natura lor) actualizate mai putin frecvent. Notele de curs tiparite si notele de LP se gasesc si la biblioteca UMF (sectia imprumut) si la sala de lectura pentru anii 1-3.

C) Examenul:

D) Regulamentul intern al Disciplinei Biofizica (pdf)


Opinii ale studentilor despre curs: .pdf


 

NOTA:
Acest site este destinat studentilor anului I ai Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", fiind conceput in exclusivitate pentru scopuri educationale, cu toate consecintele in acest sens care decurg din Legea Drepturilor de Autor.


Ultima actualizare: oct.2019